Галина КУРСИК
Рівненщина

Смішила коміків, щоб заробити на ремонт

23 березня 2019, 12:49
0
0
Сподобалось?
0

 

Живи позитивно!

 

77-річна Галина Курсик із села Лішня Демидівського району багато років була завідувачкою сільського клубу. Тож коли кілька років тому затіяла вдома ремонт,  подалася на шоу «Розсміши коміка», аби заробити на будматеріали.

– На студії за голову взялася: поряд з молодими учасниками тупцювали згорблені діди з бабами. Що ж, кожен хоче заробити копійку...

Галина Петрівна сама написала жарти для шоу. Коли стала приказувати «кури мої, кури» та заспівала пісню Наталки Могилевської «Полюби меня такой, какая я есть», Євген Кошовий та Володимир Зеленський покотилися від сміху, який приніс жінці 10 тисяч гривень.

– Переконували забрати виграш і припинити участь. Я ж наполягла на своєму: йтиму далі! Хотіла 20 тисяч заробити, бо приблизно стільки коштував ремонт. Проте з останнього мого номеру коміки не засміялися, і я все програла. Щоправда, організатори оплатили дорогу до Києва в обидва боки і дали ще 200 гривень компенсації, – зітхає екс-учасниця.

Що цікаво, перед виходом на сцену учасники мають заповнити анкету, де вказують суму, яку хочуть виграти, та на що планують потратити ці гроші.

– Подруги побачили по телевізору, коли мене показуватимуть. Зібрала всю родину, щоб дивилися виступ. Ще програма не закінчилася, як телефон розривався. Куми, родичі і знайомі хвалили, казали: треба було забрати ті 10 тисяч. Та після бою кулаками не махають…

Марія МАРТИНЮК, Рівненська область

Передрук заборонено!

Конкурс журналістських матеріалів «Дій активно! Живи позитивно!» ініційований Благодійним фондом Олександра Шевченка та Українським журналістським фондом.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися