Рівненщина

Вкрадену ковбасу з’їсти не встигли

21 січня 2019, 18:20
0
0
Сподобалось?
0

Рівненські нацгвардійці разом з патрульними змогли завадити крадіжці харчових продуктів з одного з рівненських супермаркетів, яка сталася на другий день Водохреща, 20 січня.

Автопатруль, до складу якого увійшли військовослужбовці військової частини 3055 2 Галицької бригади Національної гвардії України та працівники поліції, саме об’їздив одну з дільниць. На вулиці Гайдамацька, 10А побачили двох підозрілих чоловіків, які вибігли з дверей супермаркету «Спірід Фуд». За ними вибіг охоронець.

Автопатруль зупинився і з’ясував в охоронця, що чоловіки поцупили із супермаркету горілчані напої та ковбасу. Правоохоронці наздогнали та затримали крадіїв, якими виявилися громадяни 30-річний Сергій В. та 40-річний Ігор Д. Їх доставили в міський відділок поліції. Продукцію повернули на зберігання в супермаркет.

Завдяки чітким та злагодженим діям нацгвардійців та патрульних вдалося завадити завданню збитків супермаркету на суму майже 500 гривень. За даним фактом Рівненський відділ поліції ГУНП в Рівненській області проводить перевірку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися