Японські інвестори зацікавлені у співпраці з Рівненщиною
Рівненщина

Японські інвестори зацікавлені у співпраці з Рівненщиною

16 квітня 2019, 17:29
0
0
Сподобалось?
0

Японська компанія «Марубені» зацікавлена у налагодженні співробітництва та в залученні інвестицій для реалізації інфраструктурних проектів на Рівненщині. Представництво «Марубені Корпорейшин» в Україні виступило ініціатором зустрічі із керівництвом області. Під час зустрічі йшлося про інфраструктурні та екологічних проекти, зокрема, утилізацію твердих побутових відходів, рекультивацію існуючих сміттєзвалищ, будівництво сміттєспалювальних заводів з ко-генерацією.

«Для нас важливо, що така масштабна японська компанія виявила інтерес до Рівненської області. Впевнений, наше сьогоднішнє знайомство в майбутньому може перерости у плідну співпрацю», - зазначив Олексій Муляренко.

Нагадаємо, японська торгова компанія «Марубені» спеціалізуються на імпорті в Україну сільськогосподарської техніки, хімії та великогабаритних шин для гірничодобувної промисловості. Вони реалізують в нашій державі цільові екологічні та інфраструктурні інвестиційні проекти. Також компанія пропонує дешеві кредити для реалізації енергозберігаючих заходів і будівництва сміттєспалювальних заводів за власною технологією.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися