З аеропорту Рівного знову літатимуть до Єгипту
Рівненщина

З аеропорту Рівного знову літатимуть до Єгипту

12 березня 2019, 16:01
0
0
Сподобалось?
0

З 23 березня з Міжнародного аеропорту «Рівне» стартують польоти до єгипетського Шарм-ель-Шейху. Вильоти відбуватимуться щосуботи. Таку чартерну програму розпочинає туристичний оператор «Join Up». Польоти здійснюватимуться на літаках МД 83 авіакомпанією «Буковина». Нині ж туристична компанія «Join Up» - одна з тих, хто розвиває регіональні аеропорти, здійснюючи вильоти не зі столиці, а з регіонів.

«Вивчивши ринки, ми побачили, що з Рівного є попит на перельоти. Завантаженість перших рейсів висока. Навіть краща, ніж у Львові. Саме тому переривати чартерну програму ми не збираємося», - розповів представник туроператора «Join Up» Антон Савченко.

І додав, що один літак буде стояти на землі для підстраховки іншого. Для жителів Білорусі буде організований трансфер задля зручності доїзду до рівненського аеропорту. Щодо польотів на Туреччину, то нині аналізують туристичні ринки та попит на ці перевезення. В свою чергу, директор летовища Ігор Насинюк зазначив, що для зручності пасажирів в аеропорту відремонтоване багажне відділення. Окрім того, в аеропорту буде розташований магазин duty-freeПартнерську співпрацю між Рівненською ОДА, аеропортом та авіаперевізником закріпили підписанням Меморандуму.

 

 

 

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися