З Рівненщини на передову відправиляють броньовані «Волинянки»
Рівненщина

З Рівненщини на передову відправиляють броньовані «Волинянки»

9 грудня 2014, 11:17
0
0
Сподобалось?
0

У селі Бокійма Млинівського району відбулася народна толока - збирали кошти на автомобіль «Волинянка», вірніше, на його переобладнання. Відтак на назбираних майже три десятки тисяч гривень авто зробили броньованим, а також переобладнали для перевезення поранених.

При відправленні бокіймівської броньованої «Волинянки» в зону АТО її освятили. Це здійснили священики о. Ігор та о. Роман з УПЦ КП. А ще у «Волинянку» перед відправленням на схід України завантажили сім «буржуйок», теплий одяг та продукти харчування, зібрані на території Бокіймівської сільської ради.

- Таким чином ми проявляємо турботу про своїх земляків, які воюють в зоні АТО, - зазначає Бокіймівський сільський голова Микола Рубиш, - їх у нас восьмеро. І кожен з них -справжній захисник України. А наш обов'язок - по-земляцьки підтримати їх.

-  Ідея про авто виникла після того, як наші земляки під час ротації висловили потребу в автотранспорті на передовій, - каже Олександр Баковецький, котрий разом із односельцями здійснював транспортування автомобіля на фронтову лінію. - Вірю: «Волинянка» стане в пригоді нашим землякам. Тим часом, взявши приклад із Бокійми, жителі сусідніх сіл заповзялися також аналогічним чином допомогти своїм землякам.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися