Затримали чоловіка, який хотів передати наркотики в СІЗО
Рівненщина

Затримали чоловіка, який хотів передати наркотики в СІЗО

13 листопада 2018, 09:24
0
0
Сподобалось?
0

Про те, що засуджені та ув’язненні установ виконання покарань усілякими методами намагаються дістати речовини заборонені для вживання – не дивина. Дивує хіба що – винахідливість в’язнів…

Так, днями біля стін Рівненського СІЗО затримали чоловіка, який намагався передати ув’язненим нарковмісні препарати, повідомляють «Новини по-рівненськи». Зробити це змовники збиралися з допомогою нитки. В’язні однієї з камер установи через вікно викинули котушку  за межі слідчого ізолятора заливши у себе один один кінець нитки. Усе, що було потрібно зробити чоловікові – це знайти її та прив’язати свою “посилку”, а потім перекинути назад на територію установи. Далі з допомогою нитки пакунок мав би потрапити до камери. Утім не судилося, бо рівнянина затримали працівники СІЗО та патрульної поліції. Пенітенціарії кажуть – володіли оперативною інформацією та чекали на затриманого.

У чоловіка, який “попався на гарячому” правоохоронці виявили 7 таблеток білого забарвлення невідомого походження.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Рівненського ВП ГУНП в Рівненській області яка в присутності понятих вилучила даний пакунок для дослідження та здійснила першочергові слідчі дії.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися