Рівненщина

Затримали грузинів-крадіїв

30 грудня 2018, 13:36
0
0
Сподобалось?
0

У місті Здолбунів Рівненської області патрульні поліцейські за наданим орієнтуванням зупинили автомобіль на іноземній реєстрації, який причетний до вчинення крадіжки з автомобіля у місті Нетішин. 

Орієнтування про розшук автомобіля «Mazda» на іноземній реєстрації рівненські поліцейські отримали 27 грудня. Відомо, що троє осіб за допомогою спеціального пристрою відкрили транспортний засіб, викрали звідти близько 100 тисяч гривень та зникли на автомобілі «Mazda».  

В радіоефір екіпажу патрульної поліції Рівненської області сьогодні близько 10:30 надійшло повідомлення, що камери відеоспостереження, встановлені у рамках програми «Безпечне місто» поблизу цементного заводу  зафіксували розшукуваний транспортний засіб. 

Крім того, у цей час патрульний поліцейський, який перебував поза службою, повідомив, що на одній із вулиць Здолбунова натрапив на іномарку, яку розшукують. Відтак поліцейські скоординували свої дії і на вулиці Фабрична районного центру заблокували автомобіль «Mazda» та зупинили його. У салоні перебували 37-ми, 33-х та 46-річні уродженці Республіки Грузія.

Слідчо-оперативна група також з’ясувала, що один із чоловіків видворений з території України на три роки, відтак його перебування є незаконним. 

Усі троє опір не чинили та вийшли із автомобіля. Поліцейські передали затриманих чоловіків хмельницьким колегам для проведення подальших слідчих дій та з’ясування усіх обставин.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися