Рівненщина

Затримали хуліганів, які побили подружжя із Березнівського району

12 березня 2019, 13:46
0
0
Сподобалось?
0

У результаті проведених розшукових заходів оперативники Березнівського відділення поліції встановили особи чоловіків, які спричинили бійку та завдали тілесні ушкодження подружжю із села Орлівка.

Близько 21.30 18 лютого у двері будинку 37-річного жителя Орлівки постукали двоє невідомих. Відчинивши двері, чоловіки з порогу штовхнули господаря та намагалися його витягнути на вулицю, однак той чинив супротив. Між ними зав’язалася бійка, в результаті якої чоловік отримав легкі тілесні ушкодження. Крім того, забої отримала й 36-річна дружина, яка вийшла на підозрілий шум. Після цього зловмисники покинули помешкання.

У ході проведення першочергових слідчих дій поліцейські вийшли на слід зловмисників, якими виявилися 24-річний місцевий мешканець і 21-річний житель сусіднього села Городище. 

Зі слів молодиків, спонукав їх до такого вчинку нібито наклеп 37-річного чоловіка на їхню адресу. У рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу слідчі встановлюють усі обставини події. Обом зловмисникам повідомили про підозру. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу. Санкція інкримінованої підозрюваним статті  передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення — на строк до чотирьох років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися