Рівненщина

Жінку судитимуть за смерть односельчанки

27 листопада 2018, 15:58
0
0
Сподобалось?
0

Cлідчі Березнівського відділення поліції закінчили досудове розслідування та скерували до суду матеріали кримінального провадження відносно 56-річної жительки селища Соснове. За завдане ножове поранення односельчанці, яке призвело до смерті, обвинуваченій загрожує до десяти років за ґратами.

Першого жовтня цьогоріч 46-річна жителька Соснового прийшла в гості до своєї 56-річної знайомої. Співмешканець господині закінчив із ними застілля раніше, а жінки випивали далі. Сварка виникла через ревнощі, почалася шарпанина, в результаті якої господиня завдала удар кухонним ножем у стегно своїй гості. На цьому конфлікт вичерпався і обоє пішли спати. Однак уранці чоловік виявив 46-річну гостю без ознак життя і викликав поліцію.

Відповідно до лікарського свідоцтва смерть жінки наступила внаслідок масивної крововтрати, зовнішньої кровотечі у результаті ножового колото-різаного поранення стегнової вени.

У рамках розпочатого досудового розслідування за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілій, 56-річній жительці Соснового повідомили про підозру, а суд обрав їй запобіжний захід у виді тримання під вартою.

За процесуального керівництва із місцевої прокуратурою матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом скеровані до суду. Санкція статті передбачає від семи до десяти років позбавлення волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися