Рівненщина

Знайшли зниклого хлопчика

4 лютого 2019, 14:26
0
0
Сподобалось?
0

Про зниклого онука, якому лишень виповнилося 8 років, в поліцію повідомила його бабуся ще 31 січня. До пошуків дитини задіяли і поліцію, і військовослужбовців Нацгвардії. Спільними зусиллями хлопчика повернули назад у сім’ю.

Після уроків бабуся забрала другокласника зі школи та прямували додому. Однак хлопець вирвався із рук жінки і побіг геть. Пенсіонерка звернулася до поліції і на пошуки хлопчика орієнтували правоохоронців і громадськість. 

Знайшла утікача мобільна група з числа поліцейських Рівненського відділу поліції та військовослужбовців рівненської військової частини 3055 2 Галицької бригади НГУ близько 23 години в центрі міста біля торгово-розважального закладу. Дорогою додому він пояснив, що хотів погуляти, тому і втік. 

За місцем проживання хлопчика сусіди пояснили, що його мама майже не займається вихованням дитини, а хлопця доглядає бабуся. 

Правоохоронці провели бесіду з другокласником та його мамою. Жінці роз’яснили її обов’язки щодо виховання сина, а також про відповідальність за їх невиконання, зокрема і щодо взяття на облік в органи поліції, соцзахисту і як наслідок — позбавлення батьківських прав. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися