Суд змусив турагенцію повернути жінці кошти за поїздку в Болгарію
Тернопілля

Суд змусив турагенцію повернути жінці кошти за поїздку в Болгарію

21 серпня 2016, 17:48
0
0
Сподобалось?
0

Колегія суддів апеляційного суду Тернопільської області відхилила апеляційну скаргу приватного підприємця на рішення Теребовлянського районного суду, яким із неї було стягнуто понад 12 тис. грн. матеріальної шкоди за невиконаний договір та ненадані туристичні послуги.

Як повідомили УНІАН у прес-службі апеляційного суду Тернопільської області, у червні 2014 року жителька Тернопільщини вирішила відпочити з дітьми в Болгарії і звернулася в агенцію «гарячих» путівок. За тиждень відпочинку жінка сплатила майже 440 євро. Підприємець повідомила дату виїзду, місце і час посадки в автобус, найменування та розташування готелю, умови та тривалість проживання. У вказаний час жінка з дітьми приїхала до Чорткова, де їх мав чекати автобус, однак транспорту не дочекалася і поїздка не відбулася. Проте власниця агенції неодноразово запевняла замовницю, що поїздка відбудеться, але пізніше. Зрештою, жінка поставила вимогу повернути гроші, та підприємець відмовилася. Відтак, обманута жінка звернулася до суду.

Теребовлянський районний суд постановив стягнути з підприємця 12 тис. 550 грн. на користь заявниці. Проте власниця туристичної агенції не погодилася з таким рішенням і подала апеляційну скаргу. Колегія суддів прийшла до висновку, що апеляційна скарга задоволенню не підлягає та залишила без змін рішення суду першої інстанції.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися