Тернопілля

Видурював гроші, не виходячи з тюрми

24 жовтня 2016, 22:56
0
0
Сподобалось?
0

Оперативники Тернопільського відділу поліції спільно зі співробітниками кримінальної поліції  Головного управління вийшли на слід шахраїв, що видурювали в  стареньких тернополян десятки тисяч гривень. Довірливі пенсіонери попадалися на вигадані історії про неприємності з їхніми рідними та близькими.

89-річний тернополянин задля порятунку внука через нібито вчинену ним ДТП віддав аферистам 22 тисячі гривень. У 90-річного дідуся за подібним сценарієм зловмисники забрали десять тисяч гривень, а в 74-річного пенсіонера – три з половиною тисячі американських доларів. Попадалися на вудочку шахраїв і жінки. Так, за порятунок сина жителька обласного центру віддала майже три тисячі євро.

Нещодавно правоохоронці вирахували телефонних дурисвітів. Як виявилося, один зі зловмисників здійснював обдзвони жертв просто з місць позбавлення волі, де відбуває покарання. Його спільником був таксист, який навідувався до жертв за «передачкою». Уже відомо про щонайменше дев’ять фактів шахрайства, до яких причетна ця парочка.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися