Тернопілля

Три дні син не бачив, що матір мертва

31 жовтня 2016, 14:15
0
0
Сподобалось?
0

Шокуючий випадок стався у Тернополі. Те, що мати нежива, син зрозумів лише тоді, коли з її кімнати став відчуватися трупний запах! Як виявилося, ненька вже три дні як віддала Богові душу.

Про цю родину сусіди розповідають різне. Мовляв, родичі між собою конфліктували. Пенсіонерка в минулому – медичка. Її як кваліфікованого спеціаліста знали мало не в кожній хаті мікрорайону. В молодості вона сама ставила на ноги двох дітей. Економила на всьому. Люди згадували, як роками жінка ходила на виклики в тому ж самому платті. А на старості літ стала масово скуповувати одяг у секонд-хенді. Бувало, пропадала там цілими днями й приносила в квартиру гори різних речей. Ось і напередодні придбала собі костюм та взуття, в яких збиралася йти на зустріч з випускниками.

Схоже, рідні відгородилися від старенької саме через її пристрасть до «секонду». Мешкали під одним дахом, а навіть не розмовляли між собою. Бабусю не раз бачили, як самотньо смакувала куснем хліба з кефіром на лавочці під хатою. А потім вона зникла…


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися