Після розбійного нападу помер колишній очільник Тернопільщини
Тернопілля

Після розбійного нападу помер колишній очільник Тернопільщини

27 лютого 2017, 15:50
0
0
Сподобалось?
0

На 68 році життя помер екс-керівник Тернопільської облдержадміністрації Анатолій Жукінський. Його доконав повторний інфаркт міокарда, який стався після нападу грабіжників.

Як повідомив слідчий ГУНП в Тернопільській області Володимир Кушнір, ввечері 24 лютого на колишнього посадовця напали двоє невідомих у балаклавах. Сталося це, коли Жукінський ставив у гараж свій автомобіль. Зловмисники зв’язали йому руки, на голову натягнули поліетиленовий пакет. Чоловіка били та погрожували йому пістолетом, вимагали гроші. Жукінський віддав нападникам 1500 гривень і дорогий мобільний телефон. Бандити втекли, а потерпілий, отямившись, зі зв’язаними руками дійшов до магазину на центральній вулиці Тернополя і попросив перехожих про допомогу. На місці нападу експерти вилучили магазин від пістолета з трьома патронами. Жертву нападу забрали до лікарні. Медики констатували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, множинні садна обличчя. Після надання допомоги його відпустили додому. У суботу потерпілий ще спілкувався зі слідчими, а в неділю зранку стало відомо про його смерть.  

Подія кваліфікується як розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище. Причетних до злочину осіб розшукують.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися