Як КОРД «відбивав» «бойову атаку» п’яного жартівника на Тернопіль (аудіозапис дзвінка у поліцію)
Тернопілля

Як КОРД «відбивав» «бойову атаку» п’яного жартівника на Тернопіль (аудіозапис дзвінка у поліцію)

22 лютого 2018, 17:46
0
0
Сподобалось?
0

Пізно ввечері 20 лютого на диспетчерську службу поліції Тернопільщини зателефонував чоловік, який представився добровольцем батальйону Нацгвардії «Донбас». Він спершу почав висловлювати невдоволення тим, що у Тернополі працюють нечесні судді та російські банки. І заявив, оскільки поліція не реагує на це, він з побратимами почне спалювати усі існуючі в обласному центрі банки аби показати, що Західна Україна сильна та любить свою державу. 

Голос видавав нетверезий стан чоловіка. Проте він продовжував нагнітати пристрасті й, зрештою, повідомив, що вони разом із «братвою» на шістдесяти джипах зі сторони Кременця уже під'їжджають до Тернополя.

Як зазначають у поліції Тернопільщини, оперативники швидко встановили, що дзвінок надходив з Підволочищини. Саме туди вирушили бійці КОРДу, працівники групи швидкого реагування, поліцейські станції Скалата, слідчо-оперативна група.

Поліція оточили будинок, з якого йшов телефонний сигнал і очікувала прибуття спецназу. Після того як все закінчилося з'ясувалося, що на лінію «102» телефонував 30-річний мешканець села Іванівка. Під час спільного застілля він взяв мобільний телефон у свого товариша, який справді раніше був в АТО, і подзвонив до поліції. Жартівників доправили на освідчення до медзакладу. У крові чоловіків було 1,8-1,9 проміле алкоголю.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися