У Кривому Розі незгодні з гумполітикою Ахметоа штурмували офіс «Метінвесту»
Регіони

У Кривому Розі незгодні з гумполітикою Ахметоа штурмували офіс «Метінвесту»

21 грудня 2014, 19:26
0
0
Сподобалось?
0

В обідню пору у Кривому Розі на вулиці Революційній під офісом ТОВ «Метінвест холдинг» відбулася акція протесту проти відправки Ринатом Ахметовим та Олександром Вілкулом приватних гуманітарних вантажів на окуповані території Донбасу. Група молодих людей, очолювана учасником боїв за донецький аеропорт у складі ДУК, вдалася до штурму офісу. Вже в приміщенні вони грубо поспілкувалися з директором гірничо-видобувального підрозділу «Метінвесту» Миколою Іщенком. До речі, у кабінеті останнього, «засвітився» портрет патріарха РПЦ Кирила. Пригрозивши йому розправою чоловік з ДУКу, який до того ж представлявся членом «Правого сектору», вимагав більше не надсилати допомогу терористам. Ситуацію розрядив приїзд міліції та спецпідрозділу «Кривбас».

За фактом хуліганських дій правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Під час проведення заходу учасники акції, пошкодили замок вхідних воріт товариства та склопакет вхідних дверей.

Як ідеться на сайті 0564, у соціальних мережах почали поширюватися чутки, що акцію під офісом «Метінвесту» спланували і провели члени «Правого сектору». Проте журналісти інтернетресурси, які були присутні на місці подій, відзначили, що у людей не було відповідної символіки, та й взагалі, тих хто асоціюється у Кривому Розі з «Правим сектором» серед штурмуючих не було. Представник дніпропетровського штабу «правих» Андрій Шинкарюк заперечив причетність своїх однодумців до провокацій у Кривому Розі. Чоловік, який представлявся членом «Правого сектору», справді воював в аеропорту Донецька під прапором ДУК, однак не є членом організації і безпідставно висловлювався від її імені.

https://www.youtube.com/watch?v=a6CK-bsMPQk


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися