Під час ротації автобус із нацгвардійцями з Вінниці (в-ч 3008) потрапив у ДТП: один загиблий, 6 поранених
Вінничина

Під час ротації автобус із нацгвардійцями з Вінниці (в-ч 3008) потрапив у ДТП: один загиблий, 6 поранених

13 липня 2015, 12:11
0
0
Сподобалось?
0

Шестеро вінничан-нацгвардійців постраждали і один загинув в аварії під час повернення додому із зони АТО увечері в неділю в Пирятинському районі на Полтавщині. Про це повідомив голова Вінницької ОДА Валерій Коровій.
«Ми сьогодні о 9.30 мали урочисто зустрічати наших хлопців з частини №3008 Нацгвардії, які в рамках ротації поверталися до Вінниці, але отримали звістку, що вони на Полтавщині потрапили в аварію. На жаль, є постраждалі і один хлопець загинув», - повідомив Коровій.
Як уточнили у секторі зв’язків з громадськістю УМВС у Полтавській області, аварія сталася у Пирятинському районі в неділю близько 19-ї години, на 157 км автодороги «Київ-Харків».
«За попередньою інформацією, водій легковика марки «Volkswagen Polo» при виїзді з другорядної дороги допустив зіткнення з автобусом «БАЗ». Після зіткнення автобус в’їхав у напівпричіп вантажівки «Renault», що стояла на узбіччі. Легковик та автобус рухалися у напрямку Києва. Унаслідок ДТП 29-річний пасажир автобуса – боєць Нацгвардії загинув на місці», - повідомила інспектор СГЗ УМВС у Полтавській області Ірина Понякіна.
За її словами, також постраждали іще шестеро атовців, які їхали в автобусі, віком 22, 36, 40, 51 років та двоє 34-річних, мешканці Вінниці та Вінницької області. Всі вони отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості, двох госпіталізовано до місцевої райлікарні. 43-річний водій автобуса не постраждав, водій легковика 28-річний киянин, та його пасажирка отримали легкі тілесні ушкодження, але від госпіталізації відмовилися.

Джерело: 33kanal.com


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися