Вінничина

Депутати Вінниччини не йдуть в АТО

14 серпня 2015, 08:50
0
0
Сподобалось?
0

На думку вінницького військового комісара Геннадія Долгашова, з майже двох сотень депутатів не знайшлось жодного, хто б не мав законних підстав уникнути служби у війську.

Жоден із 50-ти депутатів Вінницької міської ради та із 132 депутатів обласної ради не відгукнувся на заклик боронити країну на Сході. Про це повідомляє Депо. Вынниця з посиланням на Укрінформ.

За словами Вінницького обласного військового комісара Геннадія Долгашова, з понад 8 тисяч вінничан, яких призвано до армійських лав, немає жодного депутата Вінницької обласної чи міської рад. 

«Хоча у нас є представники депкорпусу сільських, районних рад, чиновники із райдержадміністрацій, зокрема, голова Гайсинської РДА очолив 9-й окремий мотопіхотний батальйон. Проходять службу і директори шкіл з Вінницькій області, але у самій Вінниці таких немає», - повідомив Геннадій Долгашов.

До речі, в рамках 6-ї черги часткової мобілізації Вінницька область вже укомплектувала військові навчальні частини новобранцями. Окрім військовозобов'язаних, які перебувають на обліку, на фронт попросилися 120 добровольців. Серед них чотири жінки - одна з Тульчинського району, ще одна - з Шаргородського і двоє лікарів з міста Вінниці.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися