Водію маршрутки, який відмовлявся перевозити атовців, вручили повістку у військкомат
Вінничина

Водію маршрутки, який відмовлявся перевозити атовців, вручили повістку у військкомат

3 червня 2016, 12:41
0
1
Сподобалось?
1

У Вінниці хамовитого водія маршрутного таксі 20-А, який 30 травня відмовлявся перевозити учасників АТО за посвідченням, звільнили та вручили повістку до військкомату, пише видання Антикор.

Керівник Громадської організації приватних перевізників «Маршрут» Олександр Гота попросив у бійців вибачення від імені очолюваного ним об’єднання.

«Громадська організація приватних перевізників «Маршрут» приносить вибачення за некоректні дії водія автобусного маршруту загального користування в режимі маршрутного таксі 20 А Швайгера А. Ч. (приватний перевізник Стрюк В. В.) щодо конфліктної ситуації з учасниками АТО, що мала місце 30 травня 2016 року. 
При розгляді зазначеної ситуації в міській раді вирішено звільнити даного водія з роботи», — написав Гота на своїй сторінці у Фейсбуку.

Вінницький активіст Андрій Грачов у соцмережі з цього приводу написав:

«Поставимо крапку і внесемо ясність для усіх, у ситуації з маршрутом 20А у Вінниці. Випадок, який викликав обурення з боку атовців, отримав логічну і справедливу розвязку. Водій маршрутки 20А відмовився везти п’ятьох хлопців. У розмові висловився: «Вы меня зае...ли, я уже сегодня двух перевёз». Не буду заглиблюватися в подробиці. Водій звіьнений без права працювати на будь-якому маршруті у Вінниці. Власник машини отримав жовту картку з червоним відтінком. Перед хлопцями, яких відмовилися везти, опубліковане офіційне вибачення». 

Але і це ще не все. Так, зі слів керівника Союзу десантників Вінниччини, Ліпського Андрія, хамовитому водію прямо в міській раді вручили повістку до військкомату.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися