Вінничина

«Концтабір» для корів

28 червня 2017, 23:23
0
0
Сподобалось?
0

На Вінниччині виник скандал через «бесхозне» стадо корів, яке тримає у страху ціле село. Про це повідомляє Вінниця.info.

Жителі села Шиманівка повстали проти сусідської родини, яка тримає у жахливих умовах понад сотню корів. Худоба здичавіла. Сама по собі розмножується.  Її не доять. Тварини голодні. У пошуках їжі зриваються стадом у село. Вони витоптують сільські городи та поля. Через це навіть суди тривали.

Проблемному стаду понад десяток років. Більшість корів не марковані, серед них можуть бути хворі на туберкульоз та лейкоз, запевняють у сільській раді. Люди бунтують, аби спільно з їхньою худобою сусідська не паслася. Сільський голова Юрій Римарчук вже втомився від скарг, під які, навіть, окрему папку завели.

Родина, яка тримає стадо – мати з донькою та сином. Корови цілий рік живуть просто неба на подвір’ї, під власноруч зробленим навісом. Власники виправдовуються,  нібито за європейським стандартам. Насправді ж усе далеко не ідеально. Худібка бездоглядна і худа, тож «ферму» наріекли концтабором для корів.

Джерело: Вінниця.info


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися