Вінничина

На Вінниччині джерело зі сріблом зцілює незрячих

15 грудня 2017, 09:19
0
0
Сподобалось?
0

На околиці села Капустяни Тростянецького району Вінниччини вже понад два століття напуває людей цілющою водою криничка. Найбільш помічна при хворобах очей. Про це пише «33 канал».

Викопали криничку щонайменше 200 років тому при поміщику Щеньовському. Тоді була тут навіть купальня. Він знав про незвичайні властивості води з джерела. Пан особисто передав її на аналізи. Дослідники підтвердили, що вода містить іони срібла, кремнію та інші корисні мінеральні речовини. Тож пан щоранку посилав челядь з 200-літровими діжками, щоб набрали води у джерелі. Тільки на цій воді готували страви у святкові дні та коли пан приймав закордонних гостей.

Місцеві люди люблять розповідати незвичайну історію про зцілення від джерельної води незрячої дівчини з сім’ї Ковальчуків. Ця родина жила звідси неподалік, через річечку. Одного разу вродлива, але незряча дівчина, встала вдосвіта й попросила матір завести її до джерела. Промивши очі цілющою водою, вона зрозуміла, що починає прозрівати. І так юна красуня ходила протягом місяця до водойми, аж доки не почала бачити.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися