Волинські самооборонці кличуть бажаючих на другий інформаційно-волонтерський автопробіг Європою
Волинь

Волинські самооборонці кличуть бажаючих на другий інформаційно-волонтерський автопробіг Європою

29 жовтня 2014, 16:15
0
0
Сподобалось?
0

Активісти «Самооборони Майдану Волині» закликали небайдужих громадян доєднатись до автопробігу, який відбудеться через місяць.

Подібний автопробіг «Допоможи Україні - захисти Європу» відбувся у вересні, 2014 року. Тоді волонтери охопили 14 міст Польщі та Німеччини. Під час наступного автопробігу вони планують відвідати Чехію, Словаччину, Австрію, Німеччину, Польщу.

«Ми плануємо зробити загальнодержавну збірку коштів по всій Польщі для України. У всіх воєводствах по всіх великих містах, буде День України. Ми постараємось взяти дозвіл у їхніх міністерствах фінансів на цю акцію. У кожному місті ми забезпечимо скриньку, де люди зможуть залишити якісь речі, і це все передати на допомогу пораненим», - розповів заступник керівника штабу «Самооборони Майдану Волині» Богдан Климчук.

Автопробігу потрібна допомога встановлені контактів з діаспорами. Також потрібні креативні люди, які можуть підказати оригінальний спосіб донесення інформації до європейців. Є й матеріальні потреби, зокрема, пальне.

Старт другого автопробігу планується орієнтовно через місяць. За цей час, активісти, сподіваються набрати побільше волонтерів, готових витратити свій час та ресурси, аби поагітувати європейців допомогти українській армії та відкрити їм очі на правду про події в Україні.

Протягом минулого автопробігу вдалося зібрати коштів в еквіваленті 90 тисяч гривень. Ще 5 тисяч євро прийшло організаторам акції після повернення у Луцьк. На ці гроші придбали необхідні речі для хлопців з різних підрозділів, які нині боронять Україну на сході.

Всіх бажаючих долучитися до автопробігу просять звертатися у штаб «Самооборони Майдану Волині», що знаходиться за адресою: м. Луцьк, пр. Перемоги, 14, 2-й поверх. А також телефонувати до координатора Автопробігу Богдана Климчука (050) 697 45 92.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися