На Волині виявили незаконну рубку деревини на 500 тисяч гривень
Волинь

На Волині виявили незаконну рубку деревини на 500 тисяч гривень

16 листопада 2014, 09:13
0
0
Сподобалось?
0

Заступнику керівника відділу протидії корупції «Самооборони Майдану Волині» Анатолію Сковері надійшло повідомлення на телефон, в якому йшлося про факт порушення лісового законодавства на території, що входить у підпорядкування Цуманського лісомисливського господарства. Оперативна група в складі працівників Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства та члена Самооборони Майдану Волині виїхала на місце.

Як інформує прес-служба «Самооборони Майдану Волині», факт розкрадання лісодеревини на території Цуманського ЛМГ підтвердився.

Наступного дня працівники управління з відділу державної охорони лісу провели перевірку і встановили, що невідомі особи здійснили самовільну рубку у двох квадратах лісової території: 42-му кварталі - де було незаконно вирубано 150 кубів лісу, та 29-му - де було вирубано 45 кубів лісу. Загальна сума збитків складає орієнтовно 500 тисяч гривень. Це, приблизно, три вагони ділової (товщина від 30 сантиметрів і більше) деревини.

У «Самообороні» впевнені, що відповідальність повинні понести лісники Цуманського ЛМГ, адже стільки лісу неможливо було вивезти непомітно. Це зона відповідальності майстра лісу Володимира Аршуліка та лісничого Олександра Грицая. Обоє, за даними самооборонівців, написали заяви на звільнення.

До слова, Цуманський лісгосп нещодавно очолив переселенець із Криму, колишній волинянин Олександр Мірошниченко.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися