Волинський суд не дав піти від відповідальності колезі зі Львівщини, підозрюваному у хабарництві
Волинь

Волинський суд не дав піти від відповідальності колезі зі Львівщини, підозрюваному у хабарництві

22 листопада 2014, 13:12
0
1
Сподобалось?
1

Апеляційний суд Волинської області задовольнив апеляційну скаргу прокуратури та скасував вирок суду першої інстанції щодо судді Червоноградського міського суду Львівської області.

Ковельський міськрайонний суд у серпні цього року визнав його винним в одержанні неправомірної вигоди. Слідством було встановлено, що цей суддя одержав від громадянина, щодо якого складались протоколи за вчинення адмінправопорушення, 1200 доларів США за призначення мінімального стягнення.
Вироком суду служителю Феміди було призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі зі встановленням двохрічного випробувального терміну. Його також позбавили другого кваліфікаційного класу судді та права 3 роки займати посади, пов'язані з відправленням правосуддя.

Між тим, прокуратура наполягала на суворішому покаранні для судді й оскаржила це рішення суду у зв'язку з  невідповідністю призначеного покарання особі засудженого та безпідставним виключенням з дій обвинуваченого корисливого мотиву.

Нині Апеляційним судом Волинської області апеляційну скаргу прокурора задоволено, а кримінальну справу щодо судді направлено на новий судовий розгляд.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися