Волинські самооборонівці доставили вже четверту фуру з продуктами для бійців АТО
Волинь

Волинські самооборонівці доставили вже четверту фуру з продуктами для бійців АТО

30 листопада 2014, 13:19
0
1
Сподобалось?
1

«Самооборона Майдану Волині» збирає продукти харчування для бійців української армії. До доброї справи щоразу долучаються нові волонтери. Так, цього разу студенти Луцького базового медичного коледжу перебирали та чистили мішки для піску, які бійці використовують для укріплень. До завантаження продуктів долучилися студенти Волинської православної богословської академії.

Директор підприємства «Океан» Ігор Дуб також долучився до добрих справ. Він погодився переробляти сиру моркву на салат і фасувати її у пластмасові ємкості. Останні, до речі, безкоштовно надав завод «Луцькпластмас». Цього разу «Океан» приготував для бійців 200 кілограмів «корейської» моркви.

Всього фуру «запакували» на понад 15 тонн. Це переважно продукти харчування (овочі, сало консерви, сухпайки). Також для бійців відправили одяг, медикаменти та буржуйки (частину з них виготовив самооборонівець Дмитро Сандалов).

Весь вантаж виїхав на подарованій небайдужим волинянином фурі до Дніпропетровська. Звідси продукти розвозять у різні точки зони АТО.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися