Волинь

За «Лінією конфлікту»

19 жовтня 2005, 00:00
0
0
Сподобалось?
0
10 жовтня телеканал ІCTV презентував прем’єру – авторське щоденне ток-шоу Маші Єфросиніної «Лінія конфлікту». Цікаві теми й гаряча дискусія тримають глядачів біля екранів. Недарма сама авторка, яка постала у новому амплуа, називає проект «конфлікт-шоу». Опоненти рішуче доводять свою позицію і не бояться задавати компроментуючі запитання. Але чи залишаються вони ворогами поза кадром? На зйомках однієї з передач побувала автор цих рядків...
Коли мені зателефонували з телеканалу ІCTV і запросили у Київ на зйомки нової передачі (потрібно було розповісти про героя власного матеріалу), відверто кажучи, трохи зніяковіла. А потім погодилася на запрошення. Хотілося побачити темп життя та роботи столичних телевізійників і посмакувати телекухнею за кадром.
Ранковий Київ уже вирував. На вокзалі чекав «бус» з великим помаранчевим надписом «ІCTV». Гостей зустрічала редактор передачі Тоня Піховшек.
Невеличка екскурсія містом, сніданок на Хрещатику, готель... До початку зйомок було вдосталь часу, тому намагалися вирішити усі поточні проблеми.
Протягом одного дня знімають три передачі «Лінії конфлікту». Коли ми приїхали на студію, у гримерці саме готували до зйомок Марію Бурмаку (вона брала участь у передачі про ВІЛ-СНІД).  Поряд стояла Ніна Матвієнко і про щось розмовляла з Марійкою. За кілька хвилин розпочалося шоу, і ми у маленькій залі на спеціальному телеекрані мали можливість «наживо» побачити, як усе відбувається з іншими героями.
Тим часом професіонали підправляли нам макіяж та зачіску. У гримерку зайшов Анатолій Борсюк, відомий телеведучий. Він теж брав участь у нашій передачі «Амністія: акт гуманізму чи небезпечна гра?» Йому припудрили лисину і взялися підстригати густі брови. Борсюк (схоже, невдоволено) кинув якийсь жарт. І його таки залишили у спокої.
Зйомки попередньої передачі затягнулися. Чоловіки вийшли на черговий перекур, а Тоня Піховшек тим часом заварила нам кави та чаю. Борсюк запитав, чому не припасли для гостей вершків. Дівчата віджартувалися: мовляв, до наступного разу підготуються краще.
Ще кілька хвилин – і нас запросили на знімальний майданчик. Величезна зала розділена на кілька секторів. За «Лінією конфлікту» стояли декорації для інших передач, великий барабан для лотерейних розіграшів. У студії вже сиділи глядачі. Нам пояснили хто звідки має виходити і попросили потренуватися.
І ось перед нами – Маша Єфросиніна. Як завжди, зі смаком одягнена, усміхнена та впевнена у собі. І не скажеш, що вона вже відпрацювала перед камерами кілька годин. Перші слова, та не спрацював мікрофон. Вихід довелося продублювати. Коли до студії запросили Анатолія Борсюка і Маша сіла біля нього, зйомки довелося знову зупинити – у ведучої на босоніжці зламалася застібка. Марно хлопці чарували біля її ніг – взуття не вдалося полагодити. Якось зчепили між собою тендітні шнурівочки, і шоу продовжилося.
Зйомки однієї передачі тривають близько півтори години. Маша Єфросиніна постійно тримає «під прицілом» кожного учасника. І будьте готові у найнесподіваніший момент доводити свою позицію. Коли ми вийшли на вулицю, починало сутеніти. Гості та глядачі навипередки брали у ведучої автографи. Але довго телевізійників не затримували, бо кожен поспішав додому...
Наталія КРАВЧУК,
Луцьк-Київ-Луцьк


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися