Директора ДКП «Луцьктепло» звільнять в останній день року
Волинь

Директора ДКП «Луцьктепло» звільнять в останній день року

27 грудня 2014, 23:33
0
0
Сподобалось?
0

Наприкінці робочого тижня на комунальному підприємстві «Луцьктепло» відбулася зустріч колективу з Луцьким міським головою Миколою Романюком.

Представники профкому підприємства Неоніла Слюсар та Володимир Федотов від імені колективу висловили своє невдоволення роботою керівництва комунального підприємства та вимагали звільнення директора Олександра Киричука, фінансового директора Тетяни Казачек, ліквідувати службу безпеки. Також вони невдоволені заборгованістю із заробітної плати. Ще висловлювали побоювання, що підприємство свідомо доводять до банкрутства, аби згодом приватизувати.

На всі ці запитання спробував відповісти Микола Романюк. Він відзначив, що фінансовий стан ДКП «Луцьктепло» погіршився у світлі загальної ситуації у державі. Через недостатню кількість газу, який має держава, та необхідність його раціонального використання, було припинено подачу гарячої води у помешкання лучан на певний період часу. Крім того, із запізненням розпочато опалювальний сезон. Через це надходжень за надані послуги на рахунки «Луцьктепло» не було. Також лучани боргують підприємству більше 34 мільйонів гривень за уже надані послуги. Крім того, з листопада місяця діють нововведення, згідно з якими 80% коштів, які надходять на рахунки підприємства, автоматично списуються на користь НАК «Нафтогаз України», що постачає «Луцьктеплу» газ, у зв'язку з наявною заборгованістю.

Також Микола Романюк запевнив присутніх, у тому, що ДКП «Луцьктепло» залишиться комунальним підприємством.

На останок міський голова приберіг ту інформацію, якої від нього очікували найбільше. Він повідомив, що директор ДКП «Луцьктепло» Олександр Киричук працюватиме на посаді до 31 грудня цього року. Він наголосив, що не має повноважень звільняти фінансового директора Тетяну Казачек, відповідне рішення може приймати тільки керівник підприємства. Микола Романюк додав, що Тетяна Казачек досвідчений спеціаліст. Саме вона працювала з ЄБРР щодо отримання кредитних коштів на модернізацію систем теплопостачання Луцька.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися