«Луцькводоканал» посилив охорону об’єктів через загрозу диверсій
Волинь

«Луцькводоканал» посилив охорону об’єктів через загрозу диверсій

31 січня 2015, 19:52
0
0
Сподобалось?
0

Об’єкти КП «Луцькводоканал» мають стратегічне значення для життєдіяльності Луцька. З метою недопущення будь-яких провокацій та диверсій, які могли б спровокувати збої в роботі системи водопостачання та водовідведення та нести загрозу місту, окрім власної служби охорони головні об’єкти підприємства охоронятимуть ще й бійці роти патрульної служби міліції особливого призначення «Світязь» та іншого спеціального підрозділу. Вони чергуватимуть на водозаборах навіть у нічний час.

Разом з цим, зі співробітниками охорони підприємства проведені додаткові заняття щодо забезпечення режиму фізичної охорони об’єктів, а також алгоритму дій при виникненні надзвичайних ситуацій. Крім цього, водозабірні станції обнесені бетонним парканом з колючим дротом та встановлені пропускні пункти, на яких охоронники підприємства несуть постійну добову охорону.

Прес-служба «Луцькводоканалу» також нагадує, що укладено угоду «Кобра-Сервіс», згідно якої всі об’єкти водоканалу спільно охороняються відомчою охороною підприємства та ПП «Кобра-Сервіс», та в разі виникнення надзвичайних ситуацій на об’єкт прибувають працівники зазначеного підрозділу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися