Волинь виконала план мобілізації на 70 відсотків і уже є план на другий її етап
Волинь

Волинь виконала план мобілізації на 70 відсотків і уже є план на другий її етап

16 лютого 2015, 22:47
0
0
Сподобалось?
0

Область виконала мобілізаційний план на 70 відсотків. Про це під час наради у голови Волинської облдержадміністрації повідомив в.о. військового комісара обласного військового комісаріату Роман Кулик. До військових частин призвали 900 військовозобов’язних. Завершується поставка мобілізованих на рівненський полігон для підготовки та перепідготовки некваліфікованих спеціальностей. Залишилося поставити ще близько сотні військовозобов’язаних.

Поки не виконують мобілізаційне завдання у Володимир-Волинському, Турійському, Камінь-Каширському, Ковельському, Шацькому, Любомльському, Іваничівському, Ратнівському та Старовижівському районах. А відтак доведеться більш плідно працювати в рамках другого етапу 4-ї черги мобілізації. Поки ж військовий комісаріат отримав попереднє завдання в рамках другого етапу, який стартує наприкінці лютого. Під час другого етапу до війська закличуть 800 волинян.

Також в області на потреби війська мобілізували всього 10 одиниць техніки. І з її залученням теж виникають складнощі. Адже, як прозвучало на нараді, підприємства та бізнесмени завідомо «списують» техніку, як несправну, аби лиш не відправляти її у зону бойових дій.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися