На Волині затримали з фальшивим паспортом футболіста з Гвінеї, який не зміг працевлаштуватися у «Металісті»
Волинь

На Волині затримали з фальшивим паспортом футболіста з Гвінеї, який не зміг працевлаштуватися у «Металісті»

4 березня 2015, 18:07
0
0
Сподобалось?
0

Деями у пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону затримали правопорушника із Гвінеї. Його виявили серед пасажирів рейсового автобуса, який прямував із Києва до Варшави. Чоловік подав на перевірку паспорт на ім’я ОБГ Бельгії. Однак прикордонники відразу помітили, що фото у документах належить іншій особі.

Як розповіли нам у Луцькому прикордонному загоні, гвінеєць ще у 2006 році цілком реально потрапив в Україну і попрямував до Харкова на перегляд у харківський «Металіст», але працевлаштуватися у клубі не зміг. Проте й повертатися додому гвінеєць не схотів. Лишився грати за команди в чемпіонаті Харківської області й таким чином прострочив усі свої дійсні документи, то ж їх чоловік просто викинув. Та заробітки футболіста в напіваматорських командах стали занадто мізерними. Тож гвінеєць надумав пробиратися в ЄС. Фальшивий паспорт за 400 євро придбав у знайомого.

За спробу незаконного перетину кордону на громадянина складено протоколи про адміністративні правопорушення. В подальшому порушник буде примусово видворений за межі України, а поки що шліфуватиме майстерність у пункті утримання нелегальних мігрантів, що у селі Журавичі Ківерцівського району.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися