Джип і допомога від волонтерів перед відправкою
Волинь

Волонтери подарували бійцям броньований джип

12 березня 2015, 15:18
0
0
Сподобалось?
0
Позашляховик «Opel Frontera» вирушив у зону воєнних дій з Волині минулого тижня. Авто купив за власні кошти волонтерський центр з Луцька «Серце патріота». У Ковелі колеги-волонтери з клубу позашляховиків «Буран 4x4» підсилили ходову частину і бронювали «Opel». 
Попередній власник позашляховика продав авто волонтерам дешевше і з умовою, щоб машина потрапила на фронт. Він сам воював на сході України. Після поранення лікується у Луцькому госпіталі. Джип бійцю вже не треба, а от гроші на лікування дуже потрібні.  
Організували волонтерський центр «Серце патріота» приватні підприємці з «Вишків Брук» Микола Панасюк і Сергій Балицький та ректор інституту післядипломної освіти Петро Олешко. Великим плюсом центру є те, що Балицький перебуває практично на передовій і звідти привозить заявки на найнеобхідніше для конкретних військових підрозділів. Броньований «Opel» теж потрапить до конкретного адресата – підполковника високомобільних десантних військ Вадима Дорофеєнка. В офіцера, який має дві контузії і продовжує захищати Україну, на Волині чекають мама і родина. 
За кілька місяців існування центру «Серце патріота» волонтери завезли на схід 30 тонн гуманітарної допомоги. Бусами везли пічки-«буржуйки», дрова, будівельні матеріали, матраци, постіль, шкарпетки, рукавиці, продукти і цигарки. Допомогу від усіх небайдужих волинян приймають у двох пунктах. Свої дії координують із «Самообороною», Автомайданом, афганцями. 
Микола КОМАРОВСЬКИЙ,
м. Луцьк
 
 

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися