Розвідроті 14 ОМБР подарували безпілотник і багато корисного сучасного спорядженя
Волинь

Розвідроті 14 ОМБР подарували безпілотник і багато корисного сучасного спорядженя

18 березня 2015, 20:17
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні командиру взводу розвідроти 14 ОМБР, лейтенанту Сергію Мисанюку голова правління Фонду «Новий Луцьк» Олександр Товстенюк та голова правління Фонду «Варти порядку» Олександр Тиводар передали біноклі, прилади нічного бачення, квадрокоптер (БПЛА), приціл оптичний та лазерні ручні дальноміри та іншу необхідну техніку на суму понад 130 тисяч гривень.

З проханням про допомогу у Фонд звернувся військовий Андрій Лев. Зокрема, у зверненні йшлося про потребу комплектування розвідувальної роти частини безпілотними літальними апаратами та приладами спостереження для здійснення повноцінних розвідувальних дій, що забезпечує якіснішу розвідку та збереження життя особового складу частини. Про це повідомляють у прес-службі Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

Цікаво, що БПЛА призначався раніше для громадського формування «Варта порядку», яке діє у Луцьку. Але оскільки більша потреба у ньому є у військових, то його все ж таки передали їм. Варто зауважити, що хоч цей пристрій і не є апаратом військового призначення, втім, за допомогою вмонтованої камери передає відзняте фото та відео на підключений мобільний пристрій, може автоматично рухатися за попередньо визначеним маршрутом, чудово тримається в повітрі при швидкості вітру до 15 метрів на секунду. А у разі виходу із зони дії пульту обладнаний функцією автоматичного повернення додому.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися