На фронт відправили «Волинянку Банлерівку»
Волинь

На фронт відправили «Волинянку Банлерівку»

29 березня 2015, 18:24
0
0
Сподобалось?
0

Днями Волинський комітет гуманітарного забезпечення війська доставив на передову в район окупованої Горлівки та у селище Піски необхідний українським військовим вантаж.

Поблизу окупованої Горлівки вантаж зустріли жителі Володимира-Волинського, військовослужбовці 14-ої бригади свободівець Максим Ромащук та боєць Ігор Виборнов. Саме 14-ій бригаді було передано волинський всюдихід автомобіль «Волинянка» під назвою «Бандерівка» від лучанина Ореста Ковальчука. Також бригаді передали 10 тонн продуктів харчування, засоби гігієни, білизну.

Надпотужну 30-кіловатну автономну електростанцію, яку з братами придбав екс-голова Іваничівської РДА, свободівець Андрій Бадзюнь, було передано командиру добровольчого батальйону «Карпатська Січ», свободівцю Олегу Куцину.

У черговій поїздці на Донбас вантаж супроводжував та контролював доставку свободівець з Володимира-Волинського Олександр Куцик.

До збору продуктів активно долучилися Іваничівський, Володимир-Волинський, Луцький та Любомльський райони, а також місто Володимир-Волинський.

Підприємці із Любомля Олег та Костянтин надали автомобіль для транспортування вантажу. Також допомога надійшла від управління лісового та мисливського господарства на чолі з Василем Мазуриком та від підприємця з Володимира-Волинського Романа Ваврищука, інформує прес-служба Волинської обласної організації ВО «Свобода».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися