Начальник УДАІ Волині склав протокол на підлеглого за неправильне паркування службового авто
Волинь

Начальник УДАІ Волині склав протокол на підлеглого за неправильне паркування службового авто

3 квітня 2015, 13:04
0
0
Сподобалось?
0

Історія почалася із фото, яке виклав у «Фейсбук» відомий волинський громадський активіст Михайло Шелеп. Він зафіксував припаркований автомобіль Державтоінспекції біля приміщення Луцького міськрайонного суду. Автіка стояла перед самісіньким пішохідним переходом по вулиці Сенаторки Левчанівської. Отож водій патрульного авто порушив ПДР.

Волинські правоохоронці відреагували того ж дня. У результаті начальник УДАІ УМВС України у Волинській області Володимир Кравченя склав на водія адміністративний протокол, відповідно до п.15.9 «ґ» ч. 1 ст. 122 (Зупинка забороняється на перехрестях та ближче 10 м від краю перехрещуваної проїзної частини за відсутності на них пішохідного переходу, за винятком зупинки для надання переваги в русі та зупинки проти бокового проїзду на Т- подібних перехрестях, де є суцільна лінія розмітки, або розділювальна смуга) КУпАП, та виніс постанову про накладення штрафу в розмірі 340 гривень.

«Окрім того, з працівниками ДАІ Волині будуть проведені додаткові заняття, де суворо вкажуть на необхідність дотримання транспортної дисципліни», – повідомили в УДАІ Волинської області.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися