«Волинь» не змогла здолати прямого конкурента за путівку у єврокубки
Волинь

«Волинь» не змогла здолати прямого конкурента за путівку у єврокубки

5 квітня 2015, 20:58
0
0
Сподобалось?
0

Після тривалої перерви, яку «Волинь» заповнювала спарингами з аматорськими командами, до Луцька повернувся справжній футбол. Та ще й який. В гості до «Волині» завітав прямий конкурент за місце в зоні єврокубків – луганська «Зоря». Хтось може заперечити, мовляв чи потрібна лучанам путівка у Європу з огляду на фінансові труднощі. Але нині проблеми є практично у всіх клубів української еліти за виключенням хіба що «Шахтаря» і «Динамо». Але представляти Україну на євроарені все одно комусь таки доведеться. За таким принципом і діяли обидві команди в очній зустрічі.

«Волинь» - «Зоря» - 1:2

Голи: 1:0 – Шарпар (32), 1:1 – Хомченовський (50), 1:2 – Будківський (51).

«Волинь»: 1. Шуст, 91. Парцванія, 15. Жуніч, 13. Шабанов, 23. Нємчанінов (14. Польовий, 62), 6. Бабенко, 11. Шарпар, 93. Матей (89. Козьбан, 85), 10. Бікфалві – к, 19. Кобахідзе, 79. Бабатунде (94. Хомченко, 59).

«Зоря»: 1. Сантіні, 45. Гордієнко, 15. Вернидуб, 99. Пилявський, 6. Каменюка – к, 10. Ліпартія (29. Тотовицький, 86), 8. Малишев, 18. Малиновський (4. Чайковський, 46), 20. Краваєв, 37. Хомченовський, 28. Будківський (34. Петряк, 65).

Попередження: Матей (5), Шарпар (61), Польовий (90+2).

Зі старту «Волинь» намагалася захопити ініціативу у грі. Але атаки у лучан не виходили, натомість гості дуже швидко знайшли контргру і перший небезпечний момент саме на їхньому рахунку. На 12-й хвилині справжня пожежа виникла у штрафному майданчику лучан. Протягом 15 секунд гості чотири рази били поворотах лучани з лінії воротарського майданчика. Двічі «Волинь» рятував Богдан Шуст, «дісталося» і стійці воріт.

До середини тайму господарі поля нарешті знайшли ключі від оборони суперника і почали підбиратися поближче до воріт Сантіні. Голкіпер «Зорі» явно застоявся і до цього не був готовий. Саме невпевнена гра Сантіні допомогла лучанам вийти вперед. вернидуб невпевнено переривав подачу у штрафний майданчик. Першим на добиванні опинився Шарпар і, хай навіть незграбно, та все-таки «пробив» Сантіні. Подвоїти перевагу «Волині» мав Кобахідзе, але не використав практично вихід сам на сам, поціливши у зовнішню сторону сітки воріт.

Початок другого тайму для лучан був катастрофічно невдалим. Буквально від початку поновлення гри моменти почали один за одним виникати поблизу воріт «Волині». І луганчани досить швидко відігралися. Парцванія завадив Шусту зіграти на виході. В результаті Хомченовський отримав подарунок у вигляді м’яча і порожніх воріт «Волині». Тож забивати було не важко. Буквально вже наступної хвилини гості вже й взагалі були попереду. Знову провалився на фланзі Парцванія і дав можливість Хомченовському зробити результативний пас на Будківського. За великим рахунком підопічні Віталія Кварцяного тільки одного разу могли вирівняти становище. Було це ще за півгодини до завершення ігрового часу. Матей пробив з-за меж штрафного майданчика. Сантіні «потягнув», але м’яч не зафіксував. Першим на добиванні був Бікфалві і потужно пробив у штангу.

Далі тривала гра від воріт до воріт, але без явних загострень.

https://www.youtube.com/watch?v=ljEnhbwGSUQ


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися