Інструктори «Азова» провели семінари з бойової підготовки у школах Волині
Волинь

Інструктори «Азова» провели семінари з бойової підготовки у школах Волині

6 квітня 2015, 15:27
0
2
Сподобалось?
2

У рамках програми Цивільного Корпусу «АЗОВ» Волинь, з 30 березня по 4 квітня тривали заняття зі спеціальної бойової підготови у семи навчальних закладах Волинь. Участь у вишколі приймали старшокласники гімназій та шкіл номер 1, 5, 9, 14, 21, Маяківського ліцею та Підгаєцької школи номер 1.

Про це повідомили у прес-службі Цивільного Корпусу «АЗОВ» Волинь.

Для проведення фізично-виховного заходу організатори з Цивільного Корпусу запросили професійних інструкторів з Києва, які займаються підготовкою новобранців у полк «АЗОВ». Богдан Морозов та Денис Когут розповіли учням основні правила техніки безпеки поводження зі зброєю, про дисципліну та відповідальність. Учні мали змогу навчитися правильно тримати зброю, збирати та розбирати автомати, отримати базові навички тактичної підготовки та послухати справжні бойові історії. Вишкіл зацікавив не тільки хлопців, участь прийняли і дівчата.

Як зазначив один із організаторів, Олександр Дмитрук, ці заняття допомагатимуть у формуванні психологічних, моральних та фізичних якостей, які забезпечить готовність до захисту Батьківщини у підростаючого покоління.

Зі слів бійців полку «АЗОВ» та організаторів з Цивільного Корпусу, планується провести ще один такий тиждень бойової підготовки наприкінці квітня. У планах організації – відвідати усі навчальні заклади міста Луцька.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися