Польські рятувальники привезуть у Луцьк машину швидкої допомоги для українських воїнів
Волинь

Польські рятувальники привезуть у Луцьк машину швидкої допомоги для українських воїнів

9 квітня 2015, 23:56
0
0
Сподобалось?
0

У суботу на Театральному майдані у Луцьку польські інструктори-рятувальники передадуть волинським волонтерам автомобіль швидкої допомоги для українських воїнів. Зустріч планується на 10-у годину ранку. До збору коштів на придбання автомобіля збирали поляки, волиняни та українська діаспора з різних країн. Про це розповів координатор волонтерської групи «Меценати для солдата» Руслан Теліпський.

«Нагадую, що мої польські друзі, котрі є інструкторами-рятівниками, для наших бійців разом зі мною ініціювали збір коштів на карету швидкої допомоги! Нарешті ми змогли придбати хоч і не бус (на жаль не вистачило коштів), але у дуже доброму стані Рено Kangoo Expresss – 2004 рік випуску», - написав він у «Фейсбук».

На заощаджені кошти активісти придбати ще одну легкову машину для потреб 17 танкової бригади, яка дислокується у Станиці Луганській на самій передовій.

«Швидка» ж попрямує у найгарячішу точку – у селище Широкине на Донеччині, де серед інших підрозділів тримає оборону батальйон міліції особливого призначення «Кривбас».

«Але перед цим хочемо на тій каретці почергувати в Артемівську і, може, у Пісках, а також і проводити різноманітні вишколи для наших бійців. Поляки-волонтери прагнуть передати на вишколах знання як уберегти своє та побратимове життя та інші військові програми за стандартами НАТО. А ще з нами їде на схід робити чергові репортажі найвідважніша польська репортерка – Бьянка Залевська», - розповів Руслан Теліпський.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися