На Волині розшукують неповнолітню
Волинь

На Волині розшукують неповнолітню

17 квітня 2015, 19:52
0
0
Сподобалось?
0

Шацький РВ УМВС України у Волинській області встановлює місцезнаходження безвісти зниклої громадянки 17-річної Аліна Ничипорук, уродженки та жительки села Паридуби Старовижівського району. Дівчина – студентка другого курсу Шацького лісового коледжу.

9 квітня, перебуваючи на пікніку в альтанці, яка розміщена неподалік села Омеляне, розмовляючи по телефону, відійшла в сторону та по даний час місце знаходження її не відоме. Про це повідомляється на сторінці у «Фейсбук» міліції у справах дітей УМВС у Волинській області.

На вигляд Аліні 17-18 років, середнього зросту –160-164 см, спортивної статури, має овальне бліде обличчя, блакитні очі, брови середньої ширини, світлі, прямі, пряме волосся за плечі русявого кольору.

Була одягнена у весняну куртку чорного кольору з вертикально вставленими смужками коричневого кольору, кофту зеленого кольору з бантоподібною вставкою, яка розміщена горизонтально, лосини коричневого кольору, тілесні шкарпетки, взуття «снікерси» темно коричневого кольору. На руках мала каблучки з металу жовтого кольору, одна з яких типу «печатка», срібні сережки овальної форми, срібний ланцюжок.

У разі наявності будь-якої інформації про ймовірне місце перебування зниклої Аліни  про ймовірне місце перебування зниклої Аліни Ничипорук просять повідомляти за телефонами: (0332)74-24-79, (066) 962-48-63.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися