Волинь отримала понад 33 мільйони гривень від роздрібної торгівлі тютюном, пивом та алкоголем
Волинь

Волинь отримала понад 33 мільйони гривень від роздрібної торгівлі тютюном, пивом та алкоголем

18 квітня 2015, 20:21
0
0
Сподобалось?
0

Представники бізнесу, котрі здійснюють роздрібний продаж підакцизних товарів на Волині, сплатили до місцевих бюджетів 33,5 мільйона гривень 5-відсоткового акцизного податку.

Як свідчить аналітика, найбільшу суму цього нового акцизу до місцевих бюджетів перераховано на території обслуговування Луцької ОДПІ-12,9 мільйона гривень. Суб’єкти господарювання, які зареєстровані на території обслуговування Ковельської ОДПІ поповнити місцеві бюджети на  суму 10,7 мільйона гривень акцизного податку. На території обслуговування решти податкових інспекцій Волині надходження цього податку у І кварталі склали від 2,2 до 2,6 мільйона гривень, інформує ГУ ДФС у Волинській області.

«Запроваджуючи новий акцизний податок, держава прагнула дати додатковий фінансовий ресурс територіальним громадам. Фахівці ДФС Волині на кожній зустрічі з представниками бізнесу щоразу наголошують: платниками цього акцизу є споживачі, тому кожен громадянин має право контролювати чи відображає підприємець цей обов’язковий податок у чеку», - підкреслив начальник Головного управління ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

Платниками акцизного податку з роздрібного продажу підакцизних товарів є суб’єкти роздрібної торгівлі, які реалізують безпосередньо громадянам та іншим кінцевим споживачам для їх особистого некомерційного використання пиво, а також алкогольні напої, тютюнові вироби, тютюн та промислові замінники тютюну.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися