Тіна Кароль заспівала у луцькому госпіталі для поранених бійців
Волинь

Тіна Кароль заспівала у луцькому госпіталі для поранених бійців

22 квітня 2015, 10:40
0
0
Сподобалось?
0

Приємний мистецький подарунок для волинських бійців, які проходять реабілітацію після бойових дій на Сході України в обласному госпіталі інвалідів, зробила популярна співачка Тіна Кароль.

Про це повідомляють організатори зустрічі зірки з солдатами, пише «Волинський інформаційний портал».

Тіна Кароль, за сприяння заслуженого діяча мистецтв України Віталія Іваницького, в рамках проекту «Мистецька терапія», що реалізовує обласний благодійний фонд «Рідна Волинь», запросила воїнів на свій концерт у Волинський обласний драматичний театр імені Тараса Григоровича Шевченка. Тіна Кароль, за посередництвом пісні, хотіла вплинути на покращення психологічного стану бійців.

Голова благодійного фонду «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов від імені всіх волинських бійців, що зараз перебувають на лікуванні в госпіталі інвалідів і були на концерті, на знак вдячності за цікаву, оригінальну та високопрофесійну шоу-програму подарував Тіні Кароль квіти та картину з зображенням замку Любарта.

Усі солдати, які побували на новій музичній виставі Тіни Кароль «Я все ще люблю», були щиро вдячні співачці і організаторам цього концерту і за справжню мистецьку терапію, яка справді допомагає їм відновлювати душевну рівновагу, психологічний стан та покращує здоров’я.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися