ДНК-експертиза підтвердила смерть ще одного волинського бійця
Волинь

ДНК-експертиза підтвердила смерть ще одного волинського бійця

21 травня 2015, 22:01
0
0
Сподобалось?
0

Найближчими днями на Волині ховатимуть ще одного бійця, ідентифікувати останки якого вдалося лише за допомогою ДНК-експертизи. Мова про мешканця Володимира-Волинського Сергія Смірнова. Народився він 26 квітня 1975 року в Автономній Республіці Крим. У місті проживають дружина та дві доньки, мама – в селі Охнівка.

Військову службу проходив у механізованій роті механізованого батальйону військової частини В0259 (батальйон територіальної оборони Рівненської області Горинь). Останній раз боєць виходив на зв’язок 28 серпня 2014 року, коли тривали бої під  Ілловайськом, інформує Володимир-Волинська міська рада.

Спершу рідним надали інформацію, що Сергій Смірнов потрапив у полон і був вивезений в РФ. Однак ДНК-експертиза підтвердила смерть військового.

Виконавчий комітет міської ради надав грошову допомогу у розмірі 10000 гривень для перевезення тіла, 200 літрів дизпалива виділив засновник ПП «Укр-Петроль» Сергій Ковальчук. Похорон, можливо, відбудеться у Володимирі-Волинському у п’ятницю, про що буде повідомлено додатково.

У соцмережах пишуть, що тіло Сергій Смірнова прибуде на Волинь приблизно опівночі.

Також 22 травня у Володимирі-Волинському пройдуть жалобні заходи у пам'ять про полеглих бійців 51 ОМБР, які загинули рівно рік назад під час кривавого нападу бойовиків Ігоря Безлера на опорний пункт бригади під Волновахою.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися