Волинь прийняла уже майже 4 тисячі переселенців
Волинь

Волинь прийняла уже майже 4 тисячі переселенців

27 травня 2015, 09:30
0
0
Сподобалось?
0

На Волині наразі перебуває 3 тисячі 851 внутрішньо переміщена особа з АРК Крим, Донецької та Луганської областей. Про це повідомив заступник начальника ДСНС України в області Костянтин Романчук.

Оскільки ситуація Україні залишається напружено, і потік біженців не припиняється, на Волині додатково створили ще 634 місця для переселенців.

Найкраще спрацювали у Горохівському, Іваничівському та Камінь-Каширському районах. На низькому рівні організували роботу у місті Володимир-Волинський, де зарезервовано всього лише 6 таких місць. Що ж стосується міста Нововолинськ, Ковельського, Володимир-Волинського та Шацького районів – тут за відповідну справу й не бралися.

За словами Костянтина Романчука, управління ДСНС в області спільно з Луцькою районною державною адміністрацією підготували та направили лист до відділу оборонного співробітництва Посольства США в Україні з проханням виділити кошти на проведення ремонтно-відновлювальних робіт в гуртожитку села Радомишль Луцького району. У випадку позитивного рішення, по закінченню будівельно-відновлювальних заходів в цьому приміщенні зможуть розміститися ще близько п’ятнадцяти родин з районів проведення антитерористичної операції.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися