На Волині намагалися затримати гуманітарний вантаж для ДУК ПС?
Волинь

На Волині намагалися затримати гуманітарний вантаж для ДУК ПС?

28 травня 2015, 09:27
2
0
Сподобалось?
0

Вантажівку, яка везла з Латвії гуманітарну допомогу для бійців «Правого сектора» (переважно – медичного призначення), без жодних пояснень затримана на на пункті пропуску Ягодин.

Про це йдеться на сайті «Сектор правди».

- Я без проблем пройшов митну перевірку, але одразу після цього мене затримали прикордонники. Начальник зміни, який навіть не представився, заявив мені, що не пропустить машину, доки не отримає команду «зверху». При цьому пояснювати, хто має віддати таку команду і чому взагалі сталося затримання, він відмовився, - розповів водій затриманої вантажівки.

За словами водія, після перезмінки прикордонників, новий начальник зміни також відмовився пропускати вантаж. Таким чином автомобіль з гуманітарною допомогою простояв на митниці приблизно до 13 години.

«За цей час Правому сектору з власних джерел інформації стало відомо, що прикордонники отримали наказ від Служби безпеки України не пропускати вантажі, отримувачами яких на території України вказані будь-які організації ПС. В ході переговорів нам вдалося домовитися щодо пропуску затриманого вантажу, однак при цьому водія зобов`язали заїхати до Луцька, де працівники СБУ забрали кілька коробок з вантажу собі», - йдеться у повідомленні «Сектора правди».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • читач
    читач

    Надайте чітку інформацію хто, коли саме із співробітників СБУ Луцька забрав вантаж без будь яких письмових документів.

    28 травня 2015, 09:40
    Відповісти
  • махно
    махно

    Ну если пару коробков еще терпимо, СБУ тоже воюет в АТО и медикаменты нужны. По братски можно и поделится тем более им из за бугра ничего не везут.

    28 травня 2015, 10:21
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися