Найсильніша борчиня України волинянка Юлія Ткач відтепер виступатиме за Харківщину
Волинь

Найсильніша борчиня України волинянка Юлія Ткач відтепер виступатиме за Харківщину

7 червня 2015, 13:35
0
0
Сподобалось?
0

Заслужений майстер спорту, чемпіонка світу 2014 року і дворазова чемпіонка Європи з жіночої вільної боротьби – 25-річна Юлія Ткач відтепер виступатиме за Харківщину. У тому числі й на Олімпійський іграх-2016 у Ріо-де-Жанейро.

Про це повідомляє видання «Обектив».

Юлія Ткач почала свою спортивну кар’єру у Ковелі. Її першим тренером був відомий волинський фахівець Анатолій Мілехін. Пізніше Юлія переїхала на навчання до Львова. Виступала за обласне фізкультурно-спортивне товариство «Динамо».

У Харкові до переїзду спортсменки поставилися дуже відповідально. 5 червня із Юлією Ткач зустрівся голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін. Він підкреслив, що розвиток спорту є одним із пріоритетів керівництва області.

«Ми створюємо всі умови для спортсменів, щоб їм було комфортно тренуватися тут. Будь-яка підтримка, яку ви потребуєте від керівництва області, буде надана», - підкреслив Ігор Райнін.

Юлія Ткач, у свою чергу, пообіцяла гідно захищати честь харківського регіону на українській і міжнародній аренах. «Я зроблю все для того, щоб прапор Харківщини майорів поряд із прапором України на всіх змаганнях у всіх країнах», - сказала вона.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися