Освятили пам’ятник померлому від раку волинському журналісту Андрію Калахану
Волинь

Освятили пам’ятник померлому від раку волинському журналісту Андрію Калахану

8 червня 2015, 22:19
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні на могилі наймолодшого депутата Луцької міської ради від ВО «Свобода» журналіста Андрія Калахана освятили пам'ятний знак. Він пішов з життя у 25-річному віці. Прах Андрія упокоївся на міському цвинтарі райцентру Демидівка сусідньої Рівненської області, поруч із прахом його діда Василя, якого Андрій вважав своїм ідейним наставником.

«Чин освячення виконав отець Никодим із Жидичинського монастиря УПЦ Київського патріархату. Він наголосив, що коротке життя Андрія - приклад вірного служіння Господу та Україні. Андрій не дожив до Майдану 18 днів, але якось у сні він передбачив і сам Майдан, і війну з Росією, і нашу майбутню Перемогу. Просив свою дівчину приготувати для нього камуфляж, збирався йти воювати за Україну...

Упевнений: він і досі за неї воює, надаючи нам своєю небесну допомогу. Аби не забували й пам'ятали, що вона в нас одна. Андріїв батько Сергій Калахан подякував колегам-депутатам, друзям і приятелям Андрія, що не забувають. І запропонував зробити 8 червня днем пам'яті Андрія, щоби в цей день збиратися тут щороку. Вічна пам'ять і Царство Небесне тобі, друже!», - написав у «Фейсбук» заступник голови Волинської обласної ради, теж свободівець і теж журналіст Олександр Пирожик.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися