Більше тисячі волинян отримали статус учасника бойових дій за участь в АТО
Волинь

Більше тисячі волинян отримали статус учасника бойових дій за участь в АТО

11 червня 2015, 11:46
0
0
Сподобалось?
0

1127 бійців АТО з Волині отримали статус учасника бойових дій. Із них 576 осіб – демобілізовані. Практично всім призначено пільги на оплату житлово-комунальних послуг.

Станом на 1 червня 2015 року до реєстру демобілізованих учасників АТО працівниками департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації внесено інформацію про 2508 волинян, повідомляє відділ інформаційної роботи волинської облдержадміністрації.

Також в районах та містах області за участі представників органів соціального захисту населення, територіальної інспекції з питань праці, фіскальної служби, пенсійного фонду та центрів зайнятості проведено навчання для керівників підприємств, установ та організацій щодо додержання вимог законодавства в частині збереження за працівниками, яких призвали на військову службу за призовом під час мобілізації на особливий період, місця роботи, посади й виплати середньомісячного заробітку. Понад чотири сотні роботодавців пройшли відповідне навчання.

Загалом же станом на 25 травня 2015-го на попереднє місце роботи повернулося 649 демобілізованих, 11 отримали нові робочі місця. Не працює 1192. Місце перебування 626 з’ясовується.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися