Замість залізничної лікарні у Ковелі буде хоспіс
Волинь

Замість залізничної лікарні у Ковелі буде хоспіс

13 червня 2015, 09:31
0
0
Сподобалось?
0

На Волині визначилися із долею державного закладу «Вузлова лікарня станції Ковель». Як відомо, у зв’язку із внесенням змін до бюджетного кодексу, відомчі залізничні медзаклади з нинішнього року передані на фінансування місцевих бюджетів. Депутати Волинської облради на одній з останніх сесій внесли зміни у бюджет області, аби врятувати залізничну лікарню у Ковелі. Тепер на її базі вирішили утворити хоспіс на 52 ліжкомісць. Також тут буде поліклініка з амбулаторією для денного лікування. Про це поінформував начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Ігор Ващенюк.

Штатний розпис розроблено, загальна кількість персоналу становитиме 262 особи. Загальна кількість ліжкомісць задовольнятиме всі потреби міста Ковеля та району.

Наразі медзаклад має борги з оплати комунальних послуг, накопичені ще за часів фінансування «Укрзалізницею». Тож підприємство мало б і погасити їх. Також «Укрзалізниця» сплачуватиме за медогляди залізничників, які проводитимуться у новоствореній поліклініці.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися