У Луцьку розберуться із самовільно облаштованими коморами у багатоповерхівках
Волинь

У Луцьку розберуться із самовільно облаштованими коморами у багатоповерхівках

17 червня 2015, 12:57
3
3
Сподобалось?
3

Луцький міський голова Микола Романюк доручив своїй заступниці Ларисі Соколовській, яка курує ЖКГ, створити робочу групу за участю фахівців та провести перевірку усіх багатоквартирних житлових будинків міста на предмет самовільного влаштування комірчин на сходових майданчиках. У разі виявлення таких фактів, порушників притягнуть до відповідальності.

До такого кроку міську владу підштовхнув вчорашній випадок на проспекті Молоді. У багатоквартирному будинку між третім і четвертим поверхами сталася пожежа у самовільно організованій комірчині. У ній зайнявся наскладований тут різний непотріб, після того як хтось необачно викинув тліючий недопалок. На щастя, пожежу вдалося ліквідувати швидко, і ніхто не постраждав.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • nata
    nata

    перше хай перевірять грибки у під"їздах, через які падають дашки (козирки) і йде дощ в середині будівель, діряві дахи, які спричиняють людям постійні підтоплення, а тоді беруться за комірчини! Окремі будинки здавалися взагалі без внутрішніх кладових. То людм де все дівати? В підвалах, які обслуговують "жеки", нема ні світла, стоїть вода і сморід, туди страшно зайти. Хай починають із себе. Але доступ до кладових власники повинні забезпечити при першій же вимозі. Так має бути. А найкраще облікувати ті кладові й мати від них зиск - оформити, наприклад, із власниками договори аренди...

    17 червня 2015, 14:23
    Відповісти
  • Марина
    Марина

    Нехай спочатку ЖЕКи пояснять чому колясочні приміщення підїздів вони облаштували для зберігання всякого свого барахла!!!

    17 червня 2015, 15:26
    Відповісти
  • Лучанка
    Лучанка

    І що? У нас навіть є рішення суду на знесення цих самовільних забудов. А комори як стояли, так і стоять....

    17 червня 2015, 20:31
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися