На посаду керівника Волинської митниці хочуть повернути регіонала Романа Микитюка
Волинь

На посаду керівника Волинської митниці хочуть повернути регіонала Романа Микитюка

18 червня 2015, 10:10
0
2
Сподобалось?
2

Керівник Ягодинської митниці часів Віктора Януковича, а нині агробізнесмен з Турійщини Роман Микитюк може очолити Волинську митницю ДФС. Відповідне подання зробив новий керівник Державної фіскальної служби Роман Насіров.

Про це повідомив народний депутат від Волині Ігор Гузь. Він нагадав, що Роман Микитюк обирався до Волинської обласної ради в якості члена Партії регіонів та входив до групи колишнього голови ОДА Бориса Клімчука «Рідна Волинь». Рішення про призначення його на посаду начальника Волинської митниці має розглядатися на колегії Державної фіскальної служби у вівторок 23 червня цього року.

Як розповів Ігор Гузь, після першого озвучення ним цієї інформації, до нього зателефонував сам Микитюк і запропонував зустрітися у Києві. «Зустріч відбулася, але безрезультатно для претендента на цю посаду. Я підтвердив свої аргументи і сказав, що від них не відступлю», – написав Гузь у «Фейсбук».

«Переконаний, що всі здорові політичні та громадські сил на Волині повинні об'єднатися і не допустити цього призначення. Це плювок в обличчя всім тим хто стояв на Майдані. Так у нас ще є десятки і сотні чиновників чи правоохоронців яких треба звільнити і яких ще не звільнили, але це призначення - виклик волинянам. Якщо проковтнемо, то далі буде гірше! Знаю, що наступив на мозоль дуже багатьом тим, хто вже потирав руки та готувався до задіяння «старих та звичних схем». Тому готовий до зливи чорного піару, спалених машин, погроз чи спроб «порішати» і домовитися», – додав нардеп.

Сьогодні ж відбулося засідання парламентської фракції «Народного фронту». Волинські депутати підняли питання неприпустимості призначення регіонала Романа Микитюка на посаду керівника Волинської митниці. Фракція одноголосно підтримала цю позицію.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися