Скандал у Луцькій міськраді: депутат «відправив» колишнього начальника міліції на роботу у Москву
Волинь

Скандал у Луцькій міськраді: депутат «відправив» колишнього начальника міліції на роботу у Москву

24 червня 2015, 20:12
1
1
Сподобалось?
1

Сьогодні під час сесії Луцької міської ради депутат Андрій Осіпов зробив сенсаційну заяву. Мовляв, колишній начальник Луцького міського відділу міліції Роман Крохмаль при нинішній то обстановці виїхав на роботу у Москву, де влаштувався у приватну силову структуру. Заява викликала чималий резонанс. Але переш ніж переповідати слова депутата міськради, сказані незадовго до нових місцевих виборів, ми вирішили спробувати зв’язатися з «обвинувачуваним». Роман Крохмаль погодився на зустріч, і не у Москві а у Луцьку під приміщенням УМВС України у Волинській області. Дорогою на зустріч із журналістом «Вісника+К», Роман Володимирович завітав до сесійної зали Луцької міської ради щоб особисто засвідчити свою присутність на Волині.

«Віснику+К» колишній начальник луцької міліції розповів, що нині проживає у селі Боратин. Перебуває на пенсії і взагалі ніде не працює, займається господарськими справами. Інформаця, про те, що Андрій Осіпов, «влаштував» його на роботу у Москву, Романа Володимировича обурила.

- А одразу ж взяв телефон і зателефонував Осіпову, щоб він спростував свою заяву. Однак той випалив, що у нього «перевірена інформація». Потім послався на зайнятість і виключив телефон, – каже Роман Крохмаль.

Не встиг поговорити Роман Володимирович з носієм «перевіреної інформації» й особисто, коли приїхав у міську раду. Забачивши Крохмаля, Осіпов швиденько зник з приміщення.

Роман Крохмаль висуває свою версію, чому депутат оприлюднив неправдиву інформацію. Свого часу при Роман Володимирович, вийшовши на пенсію у міліції, очолював відділ по боротьбі з корупцією Луцької міської ради. З моменту його звільнення минуло уже чимало часу, але досі там не призначений повноцінний керівник – лише в. о. Робота відділу від того не виграє. А Андрій Осіпов очолює аналогічну депутатську комісію міської ради. І весь час намагається переконати інших представників громади, аби вони передали його комісії повноваження антикорупційного відділу.

Цікаво, що сам Роман Крохмаль навіть ніколи не був у Москві. Чому Осіпов відправив його саме туди, сказати важко. Роман Володимирович подумує над тим, чи не звернутися до суду за розповсюдження неправдивих даних. Також чекає пояснень від Андрія Осіпова і спростування заяв через пресу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • данило
    данило

    треба було у романа Володимировича запитати скільки він бабла відмив????Будучи на посаді начальника Луцького МВ,за які кошт в такий короткий термін відбодував таку хату???????Правильно навіщо йому ті заробітки,якщо накраденого бабла вистачить ще його правнукам!!!!!!!!

    25 червня 2015, 21:32
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися